האם עלי קולרבי אכילים? מבוסס בעיקר על מחקרים עדכניים

האם עלי קולרבי אכילים?




עלי הקולרבי כוללים מסה של חומרים ייחודיים. קולרבי היא ללא ספק אחת הסחורות הבודדות שעשויות להיות מזינות ושימושיות. האם עלי קולרבי אכילים? האם אתה מסוגל לאכול עלי קולרבי? זה שאילתה סטנדרטית המבוקשת על ידי רוב האנשים. 









האם עלי קולרבי אכילים?
האם עלי קולרבי אכילים?

במאמר זה "האם קולרבי מותיר אכיל" מאת Hint Wellness, נבהיר בקצרה:



  • הרכב עלי קולרבי 

  • קולרבי משאיר ויטמין

  • האם עלי קולרבי אכילים?

  • קולרבי קונבנציונאלי משאיר מתכונים

  • תופעות לוואי לא נוחות של עלי קולרבי 



הרכב עלי הקולרבי 


הרכב כימי של עלי קולררים  ל 100 גרם


  • קלוריות 44 קק"ל 

  • שומן 0.1 גרם

  • סנאים 2. גרם

  • פחמימות 7.9 גרם

  • מים 86.2 גרם

  • חומצות טבעיות 0.1 גרם

  • סיבים תזונתיים 1.7 גרם

  • סוכרים 7. ארבעה גרם



קולרבי משאיר ויטמין


ישנם שני סוגים של קולרבי: חסרי ניסיון וסגול. ללא קשר להבחנה בצבע השכבה הגבוהה ביותר, פנים הירק אינו שונה בצבעו ובשווי התזונה שלו.

מינרלים



  • אשלגן 370 מ"ג

  • סידן 46 מ"ג

  • מגנזיום 30 מ"ג

  • נתרן 10 מ"ג

  • זרחן 50 מ"ג

  • ברזל 0.6 מ"ג


האם עלי קולרבי אכילים?


עלי קולרבי אכילים. נאכל עלי קולרבי שכן יש בהם פרוקטוז. זה גם נותן מינרלים כדאיים. הגופרית, שהיא חלק מקולראבי זה, מונעת את אירוע רוב הסרטן המעי הגס. יש רק התווית נגד אחת לשימוש תכוף בקולרבי - זוהי מחלה של הבטן, הקשורה לחומציות גבוהה. עם זאת במקרה זה, הכל תלוי בדרך לבישול ארוחת ערב של קולרבי. כל כך הרבה תזונאים מסכימים שעלינו לאכול עלי קולרבי.

קולרבי קונבנציונאלי משאיר מתכונים


קולרבי משאיר סלט נופש












קולרבי משאיר סלט חג







קולרבי משאיר סלט נופש


בהמשך מופיעים מתכונים לדרך לבישול ארוחת ערב של קולרבי לא מבושל. סלט עם תרנגול ואננס יכול להחליף ארוחת צהריים במשקל קל או להיות חטיף טעים לשולחן חגיגי. אנו מפנים שני פקעות של לפת קולרבי, קוצצים פומפיה. 250 גרם פילה תרנגול מבושל נמוך יותר לפריטים. אנו טוחנים 300 גרם טבעות אננס לקטעים. אנו משלבים כל דבר בקערת סלט נאה. בקערה נפרדת, הוסיפו קורט פלפל סגול נמרח לשבע כפות מיונז. פרש אותו בצורה מסודרת מעל הסלט. מקשטים עם לינג-יער ועשבי תיבול של שמיר ופטרוזיליה קצוצים לאחרונה. גם אתם יכולים למרוח גבינה וביצה מבושלתעל פריים. אנו מזכירים לכם שבסלטים כדאי להשתמש בקולרבי צעיר ועסיסי יותר. יתרה מזאת, ניתן לאכול ירק כזה עם לא רק לפת, אך בנוסף מכוסה צמרות חסרות ניסיון. קוצצים את העלים יחד עם שארית הירוקים.

קולרבי משאיר מרק












קולרבי-עלים-מרק
קולרבי-עלים-מרק

חשוב על הדרך לבשל ארוחת ערב קולרבי אם הכרוב צעיר יותר. בקיץ לא קשה לרכוש את הירק הירקרק הזה. אנחנו לוקחים שני פקעות קולרבי קטנות. אנו מפנים לפת, אנו שומרים עלים. שני תפוחים נקיים מהקליפה, נמוכים לקוביות, כמו קולרבי. ממיסים שלוש כפות חמאה בסיר, משרים פירות וירקות למשך 5-6 דקות. 
ממלאים כל מרק (800 מ"ל). לשאת לרתיחה, להוסיף 400 מ"ל שמנת. באותה מהירות מכיוון שהיא מתחילה לגרגר פעם נוספת, הסר מחום ומחית בעזרת בלנדר. קוצצים דק את עלי קולרבי ופטרוזיליה, מערבבים עם 250 גרם גבינת קוטג 'וחצי כוס שמנת מרירה. אנו מתבלים את המסה המרק הזו. התאם את מליחות וחומרת הסגנון. מפזרים את המרק המוכן עם האגוזים המרוסקים ואגוז המוסקט. ניתן להגיש עם סופגניות או לחמניות מגורדות עם שום.

מנות מקולראבי בכיריים איטיות


יתכן שכל הכלים שלעיל (מלבד סלטים) מוכנים בסיוע יחידת מטבח. כדי להבהיר באיזה מצב להשתמש ובאיזו שעה להגדיר, ממש כאן אמצעי אחר. אנו מפנים שתי פקעות קולרבי, נמוכות לקוביות, והבצל באופן אקראי. בקערת רב-קוקר מרככים כפית חמאה, שלבו אותה בכמות זהה של ירק, מטגנים את הבצל. 
הוסף את קולרבי. אנו משתמשים בכל מצב "טיגון" זהה עם מכסה המולטי קוקר פתוח מלח, פלפל, יוצקים תערובת של כמויות שווה של מרק ושמנת מרירה (כחצי כוס מכל מרכיב). כבה את המכסה, קבע את מצב "הכיבוי" למשך חצי שעה או ארבעים דקות. שמנו חצי מהביצה המורתחת בתוך הצלחות, ממלאים אותה במרק מוכן ומעטרים בירקות.

תופעות לוואי לא נוחות  של עלי קולרבי 


לעלים של קולרבי השפעה מסוימת של תפיסת הפנים - גזים. בנוסף, באחד מאותם כרוב, פורין זורם, שעלול לעורר אבנים בשתן ובכיס המרה. בשל עובדה זו, אסור לאכול סופרים עם תפקוד לקוי של איבר זה את קולרבי. שתף טקסט זה "האם עלי קולרבי אכילים?"

Comments

Popular posts from this blog

שיטות קלות להשתמש בציפורן להפחתת משקל בגישה המפתח

יתרונות הרווחה של תותים - מלכת הפירות

מדוע תפוחי אדמה רקובים מזיקים לרווחה?